Lad Mac-Shack stå for reparation af Macbook:

Uheldet kan være ude for selv den bedste af os. Pludselig vil vores computer ikke starte, den fryser eller skærmen går i sort. Måske har du endda været så uheldig at tabe den og skærmen er knust. I så fald skal du ikke fortvivle. At købe en ny computer kan være en dyr fornøjelse, og hvis din gamle alligevel kan laves, så den bliver som ny, hvorfor så bruge sine penge på det?

Kom forbi vores butik i Holbæk og lad os tjekke din computer igennem, lave en fejlfinding og give dig et godt tilbud på din reparation af MacBook eller PC. Vi tillader os dog at påkræve et gebyr på 650 kr., i så fald vores tilbud ikke accepteres og du vælger en anden forhandler. Vi ved, at det kan være en pine for de fleste at skulle undvære sin Macbook i en længere periode, derfor bestræber vi os på at reparere den indenfor et kort tidsinterval.

Hvorfor vælge Mac-Shack for reparation af Macbook i Holbæk?

Hos Mac-Shack Holbæk er vi specialister indenfor reparationer af Apple Macbook. Vi har mange års erfaring indenfor fejlfinding og reparation af Macbook/IMac og andre former for computere. Alle reparationer laves på vores egne værksteder, så vi med sikkerhed kan stå inde for det produkt vi leverer tilbage til kunden. Mac-Shack består af et team af de bedste teknikkere, der kan lave alle reparationer og til de bedste priser på markedet. Vi benytter os kun af kvalitets reservedele, så vi med garanti kan leverer din computer tilbage så god som ny.

Kig ind forbi Mac-Shack:

Hos Mac-Shack i Holbæk bestræber vi os på at give vores kunder den bedste service og vi fokuserer på at give dig den bedste oplevelse ved en ellers trist situation. Samtidig kan vi levere høj kvalitet i vores reparationer hver eneste gang. Vi er her til din rådighed, så kontakt os enten på telefon 7522 0220, på mail: info@mac-shack.dk, eller besøg vores butik i Holbæk for en nærmere snak.

Hos Mac-Shack kan vi bl.a. tilbyde:

Mac-Shack reparerer alle former for computere, iPhones og iPads.

Alle reparationer laves på egne værksteder.

  • Skift af andre reservedele
  • iPhone laves på en time når de indleveres i butikken.
  • iPad laves på vores centralværksted, reparationstid 1-2 arbejdsdage.
  • Reparation af MacBook/ iMac og andre computere, laves på vores centralværksted,

Hos Mac-shack er servicen i top:

Vi kan klare alle former for reparationer og da kundeservice er i højsædet hos os, står vi altid til rådighed for at hjælpe dig, svare på de spørgsmål du måtte have eller tage en ufopligtende snak med dig. Vi tager professionelt hånd om din computer og ved hvilken stor betyding den har for vores kunder. Kom ind forbi vores butik,  eller ring og hør nærmere på telefon 7522 0220 eller på mail: info@mac-shack.dk.

Vi ser frem til at servicere dig og din computer.