Reparation af iPhone 2018-01-05T15:15:26+00:00

Har du brug for at få din IPhone repareret?

Hos Mac-Shack i Holbæk tilbyder vi hurtig og effektiv reparation af din IPhone på et af vores egne værksteder. Du kan vælge at ringe til os og bestille en tid på forhånd, eller du kan komme ind i vores butik i Holbæk. Dog skal alle IPhones indleveres i vores Holbæk butik ved reparation. Alle vores reparationer bliver udført af vores professionelle team, der er yderst kvalificerede og har mange års erfaring indenfor IPhone reparationer. Vi anvender kun reservedele af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at du får din IPhone tilbage så god som ny.

 

Hvorfor vælge Mac-Shack til reparation af iPhone?

Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet i alt vores arbejde og i vores reparationer. Vores kundeservice er i højsædet og vi vægter at give dig den bedste oplevelse hver gang. Indleverer du din IPhone til reparation i vores butik i Holbæk garanterer vi dig, at vi kan reparere den på en time. Du er velkommen til at vente i butikken så længe eller komme tilbage når det passer dig.

Til trods for at Apples produkter med den teknologiske udvikling vi ser i dag producerer IPhones, der er mere og mere holdbare, så kan uheldet stadig være ude. Du kan tabe din mobil så skærmen splintrer, samtidig med at den udsættes for ganske almindelig slitage. Hos Mac-Shack i Holbæk kan vi hjælpe dig med begge dele, uanset hvilken skade der måtte forekomme, så hjælper vi med reparationen. Vi kan reparere din IPhone hvadenten du ligger inde med en IPhone 5, IPhone 5S, IPhone 6, IPhone 6S eller en IPhone 7.

Hos Mac-Shack kan vi bl.a. tilbyde reparation af iPhone:

  • Skift af glas
  • Skift af kamera
  • Skift af batteri
  • Skift af bagcover
  • Skift af andre reservedele

Ring endelig på 7522 0220 og hør nærmere hvis du skulle ligge inde med spørgsmål. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig og give dig et tilbud på lige præcis den reparation du har brug for. Du er også meget velkommen til at kigge ind i vores butik i Holbæk til en uformel snak og tilbud på din reparation af iPhone.

Reparation af iPhone