iPhone reparation

Hos Mac-Shack i Holbæk tilbyder vi hurtig og effektiv iPhone reparation på et af vores egne værksteder. Du kan vælge at ringe til os og bestille en tid på forhånd, eller du kan komme ind i vores butik i Holbæk. Vi hjælper mange og har mange henvendelser fra Kalundborg og Odsherred, men alle iPhones skal indleveres i vores Holbæk butik ved reparation. Alle vores iPhone reparationer bliver udført af vores professionelle team, der er yderst kvalificerede og har mange års erfaring indenfor reparation af iPhones. Vi anvender kun reservedele af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at du får din iPhone tilbage så god som ny. Man kan ofte være i tvivl om en reparation af ens iPhone kan betale sig, men vi kan kun anbefale at man får det lavet med det samme. Det vil forhindre yderligere skader og være med til at forebygge fremtidige problemer med telefonen

Hvorfor vælge reparation hos Mac-Shack?

Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet i alt vores arbejde også ved reparation af iPhone. Vores kundeservice er i højsædet og vi vægter at give dig den bedste oplevelse hver gang. Indleverer du din iPhone til reparation i vores butik i Holbæk garanterer vi dig, at vi kan reparere den på en time. Du er velkommen til at vente i butikken så længe eller komme tilbage når det passer dig.

Til trods for at Apples produkter med den teknologiske udvikling vi ser i dag producerer iPhones, der er mere og mere holdbare, så kan uheldet stadig være ude. Du kan tabe din mobil så skærmen splintrer, samtidig med at den udsættes for ganske almindelig slitage. Hos Mac-Shack i Holbæk tæt på Kalundborg, kan vi hjælpe dig med begge dele, uanset hvilken skade der måtte forekomme, så hjælper vi med iPhone reparationen. Vi kan reparere din iPhone hvadenten du ligger inde med en brugt iPhone 6, iPhone 6S eller en iPhone 7

Hos Mac-Shack kan vi bl.a. tilbyde reparation af iPhone:

  • Skift af glas
  • Skift af kamera
  • Skift af batteri
  • Skift af bagcover
  • Skift af andre reservedele

Ring endelig på 7522 0220 eller skriv på info@mac-shack.dk og hør nærmere hvis du skulle ligge inde med spørgsmål. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig og give dig et tilbud på lige præcis den iPhone reparation du har brug for. Du er også meget velkommen til at kigge ind i vores butik i Holbæk til en uformel snak og tilbud på reparation af iPhone. Vi hjælper også mange omkring Kalundborg og Odsherred.

Trænger du i stedet til lidt nyere og hurtigere model, men er i tvivl om hvilken iPhone du skal vælge, guider vi dig gerne til det rigtige valg. Du kan også få et bedre overblik over hvilke modeller vi ligger inde med og hvad en brugt iPhone koster ved klikke dig ind på vores side om brugte iPhones.

Reparation af iPhone

Reparation af iPhone

Sikker reparation af din iPhone til gode priser