Hvor mange GB skal min iPhone have? 

Det kan være svært at vurdere, hvor meget plads din nye iPhone skal købes med. Er det nok med 16 GB eller 32 GB? Måske en iPhone med 64 GB matcher dine behov bedre? Det kan også være du har brug for 128 GB lagringsplads – eller måske endda 256GB?

Sådan tjekker du din lagringsplads

Alt du downloader og gemmer på din smartphone har en vis størrelse. Størrelsen har du mulighed for at tjekke,inden du downloader det, du ønsker, men du kan også til enhver tid få dig et overblik over din iPhones lagringsplads (med IOS som operativsystem) sådan: Indstillinger –>Generalt–>Lagring og brug af iCloud –>Administrer lagring.

SÅ meget lagringsplads bruger du

Du er formentlig i tvivl om det antal GB, din smartphone skal have, hvilken iPhone du skal vælge, når du kigger på ny . Det kommer for det første an på, hvorvidt du foretrækker at gemme billeder, videoer m.m. på selve iPhonen eller derimod fx iClouden. Er du dårlig til at få taget en back-up og gemme dit indhold på iClouden, eller foretrækker du blot at gemme det direkte på telefonen, har du brug for mere lagringsplads, end du måske lige regner med.

Hvis du downloader få eller ingen tunge apps og bruger din smartphone som et praktisk middel frem for underholdningsmiddel, er 16 GB formentlig den rigtige størrelse for dig. Her vil der stadig være plads til billeder og sange i et begrænset omfang. De fleste, der bruger backup i en cloudtjenesteog ikke har en masse ubrugeligt og unødvendigt indhold liggende på smartphonen, vil finde det passende med 32 GB. En iPhone med 64 GB lagringsplads er specielt egnet til dig, der ofte vil kunne optage videoer og tage billeder, downloade spil m.m., men samtidig også har brug for at rydde lidt ud i indholdet en gang imellem. Har du brug for en iPhone med 128 GB eller hele 256 GB, bruger du ofte din iPhone til at afspille videoer, og du downloader gerne film og lange udsendelser. Du erstorbruger af mange apps, der har noget med underholdning at gøre!

iPhone SEMac-Shack Holbæk