Hvilken iPhone skal jeg vælge?

Selvom du måske er afklaret med, at en iPhone er den rigtige smartphone for dig, kan det være svært at træffe beslutningen om, hvilken model der lige er den bedste. Størrelse, batterilevetid, kamera… Et hav af forskellige ting kan overvejes for at sikre man vælger den rigtige type. Når først den rigtige model er fundet, skal man også huske at spørge sig selv “hvor mange GB skal min iphone have?“. Der er mange faktorer der spiller ind, når du skal sikre dig det rigtige iPhone køb, og hvis du er i tvivl om hvilken iPhone, der er mest dig, så læs endelig med!

iPhone 6 og 6 Plus

iPhone 6 fås i en 4,7 tommer-størrelse, indeholder et godt kamera, og erhurtig til at tage billeder – også mange på få sekunder. Er du en læsehest, kan du fint læse e-bøger med iPhone 6. Modellen egner sig også til at se videoer eller læse artikler, og du har større intentioner med din smartphone end blot at ringe og sende meddelelser. Er skærmen alligevel ikke helt stor nok til dig, egner iPhone 6 Plus sig måske bedre med en 5,5 tommer stor skærm.

iPhone 7 og 7 Plus

iPhone 7 og 7 Plus er også henholdsvis 4,7- og 5,5 tommer. Hvis du tidligere har benyttet iPhones, vil du finde ud af, at hjemknappen ikke længere er en mekanisk knap, men derimod en form for ”undersænket” knap/sensor, som ved hjælp af Touch ID bruger dit fingeraftryk for at låse telefonen op. Både iPhone 7 og 7 Plus er vandafvisende, men det betyder altså IKKE, at de er vandtætte – så lad nu lige vær med at smutte i bad med telefonen. En god skærm, samt forbedrede kameraer og batterilevetid, er hvad du kan forvente af iPhone 7 og 7 Plus sammenlignet med Apple’s tidligere iPhone-modeller. Speciel zoom-funktionen med dual-kamera på iPhone 7 Plus er fed! Prøv den.

 

iPhone 8 og 8 Plus

Fås stadig i 4,7- og 5,5 tommer. Ser du iPhone 8 forfra vil du kun bemærkesmå, nye detaljer sammenlignet med tidligere modeller. Begge iPhone 8-modeller har til gengæld fået glasbagside, og det betyder, at vægten er øget. iPhone 8 Plus vejer eksempelvis 200 gram – 30 gram mere end iPhone 6 Plus, og det kan mærkes! iPhone 8-modellerne vinder på display, hvor farver, videoer billeder og andet står utrolig skarpt. Samtidig gør det jo heller ikke lige noget, at højtalerne spiller 25 procent højere, end de tidligere modeller. Batterilevetiden mindskes dog en smule.

 

iPhone X og XS Max

Henholdsvis 5,8- og 6,5 tommer i størrelse. Lang batteritid og hurtig ydeevne kan du forvente af både iPhone X og XS Max, som mange måske vil se som det største spring fremad siden Apple’s første iPhone. Hjemknappen er blevet fjernet til fordel for en større skærm, og ved begge modeller kan ansigtsgenkendelse benyttes, når telefonerne låses op – smart! Kameraet er suverænt – iPhone XS Max’ nye, innovative kamera indeholder en processer, der behandler flere trillioner operationer per sekund for at tage det perfekte billede af det motiv, du ønsker at fotografere. Modellerne er både vand- og støvafvisende.Med iPhone XS Max får du en vandtæt telefon helt ned til to meters dybde.

Især de nyere modeller kan være rigtig dyre, specielt hvis man køber dem fra ny. Har man alligevel besluttet sig for, at det skal være en af de lidt nyere, kan man med fordel undersøge hvad en brugt iphone koster. Hos os kan man købe en brugt iPhone med garanti, så er du på jagt efter en ny iPhone kan du med fordel købe den billigt hos Mac-Shack.

iPhone xs maxiPhone 6SiPhone 7 plus