Hvad koster en brugt iPhone?

Har du ikke lyst til at finansiere en ny, dyr iPhone? I så fald kan det betale sig for dig at gøre som mange andre og købe den brugt. Du får nemt en smartphone i god kvalitet til meget lav pris, hvis du køber den brugt, så overvej bestemt den mulighed! Der er jo ingen grund til at smide en stor del af månedslønnen efter en dyr smartphone, når de penge nemt kan spares.

Det skal du give

Hvis du er en af dem, som ønsker at skåne budgettet en smule, kan du hos Mac-Shack.dk købe billige brugte iPhones – prisen på en brugt iPhone 6 er eksempelvis omkring 1295 kr., mens den er ca. 3195 for en brugt iPhone 7. Du kan også købe en brugt iPhone 8 plus til godt 5000 kr. Uanset hvilken model, du ønsker, kan du spare flere tusinde kroner på at købe den brugt hos Mack-Shack.dk.

Brugt eller ny?

Det er ikke altid, det giver den samme wow-faktor at købe en brugt iPhone, som det er tilfældet med en ny – men med et godt overblik over brugte iPhone priser fra en god udbyder, går det formentlig hurtigt op for dig, at det sagtens kan svare sig at købe din smartphone brugt, især når du finder ud af, at man kan købe en brugt iPhone med garanti. Står du tilbage med en smartphone af god kvalitet, og prisen på din brugte iPhone har været lang lavere en ny prisen, er dit køb jo faktisk slet ikke så tosset endda! Tøv derfor ikke med at købe din iPhone brugt, så du stadig har luft i budgettet til mange andre goder.

Er du i tvivl om hvilken iPhone du skal vælge når du skal have en nu, hvor mange GB din iPhone skal have, eller noget helt tredje er du altid velkomme til at kigge forbi vores forretning i Holbæk. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, så du ender med den rigtige iPhone i Hånden.

iPhone XBrugt iphone 6 plus