Kan man købe en brugt iPhone med garanti?

Mange købere kan have nemt ved at stille spørgsmålstegn ved, om købet af en brugt iPhone er den rigtige løsning. En stor grund til det kan være usikkerheden omkring garantien på smartphonen. Kan man overhovedet købe en brugt iPhone med garanti – og i så fald, hvad dækker garantien så over? Det ville jo være træls ikke at kunne få pengene retur, hvis den brugte iPhone har fejl eller er gået i stykker kort tid efter, når nu man har brugt så lang tid på at finde ud af hvilken iPhone man skal vælge.

JA, du får 2 års reklamationsret på dit køb eller reparation!

Det korte svar er JA…Du kan godt købe en brugt iPhone med garanti – hos os får du på alle køb eller reparationer 24 måneders reklamationsret. Den kan du gøre brug af, hvis du skulle opleve eventuelle fejl eller mangler. Der er derfor ingen grund til at tøve med at købe en brugt iPhone, hvis det sikkerhedsmæssige i købet er det, der holder dig tilbage. Tøv derfor ikke med at kontakte Mac-Shack.dk, hvis du vil se nærmere på forretningsgangene vedrørende reklamation.

Det skal du vide om reklamationsretten

Hvis fejlen på din brugte iPhone med garanti opstår inden for 6 måneder, forventes den at have været til stede ved købet. I de resterende 18 måneder af den 2-årige reklamationsret, skal du som køber som udgangspunkt godtgøre fejlen. SÅ husk endelig, at du nemt kan købe den rigtige brugte iPhone for dig og stadig have den sikkerhed, du ønsker – det skal i hvert fald ikke være spørgsmålet om reklamationsret og garanti, der holder dig tilbage fra at købe din iPhone brugt.

iPhone xs maxgaranti på iPhone